BRITA PURITY C iQ
Pirmoji rinkoje išmanioji vandens filtravimo sistema.
Ilgai tarnaujanti ir nepriekaištingai veikianti įranga bei aukščiausios kokybės maistas
Aukščiausio lygio įrangai reikia profesionalios apsaugos. BRITA profesionalų lygio vandens filtrus kuria jau daugiau nei 50 metų. Mūsų filtrų kompetencija apima įrangą, kurioje pagrindinis vaidmuo tenka garams. Dėl vandentiekio vandens sistemoje gali susiformuoti kenksmingų kalkių ir kitų dalelių nuosėdų bei atsirasti korozijos poveikis.
Mūsų specializuotų garų filtrų asortimentas tinka bet kokiam vandeniui, net ir sudėtingiausiomis sąlygomis. Be to, rasite sprendimą, atitinkantį individualius jūsų virtuvės poreikius ir besikeičiančius reikalavimus. BRITA garų filtrų nustatymai leidžia tobulai juos pritaikyti konkrečiai įrangai. Be to, siūlome filtrų techninės priežiūros paslaugas, kad jums nereikėtų dėl nieko rūpintis. Mūsų patyrę ir gerai apmokyti darbuotojai mielai jums padės net ir po filtrų įrengimo, kad jūsų verslas gautų maksimalią naudą.
BRITA garų filtrai apsaugo orkaitės vandens šildytuvus ir smulkius garų purkštukus nuo kalkių bei kitų nuosėdų. Stiklinės dalys išlieka švarios ir be jokių natrio sukeltų pažeidimų ar korozijos. Be to, valymui ir techninei priežiūrai skirsite mažiau laiko bei pastangų. Taigi, žuvį ar daržoves tobulai garuose paruošite kiekvieną kartą.
Dėl vandentiekio vandens garuose gali susidaryti kenksmingų kalkių ir kitų dalelių nuosėdų. BRITA garų filtrai optimizuoja vandens kokybę, kad tobulai apsaugotų jūsų kepinių orkaitę. Mūsų filtrai išsaugo vertingus mineralus, tačiau išfiltruoja chlorą ir kitas skonį bloginančias medžiagas. Kas iš to? Lengvi ir purūs aukso spalvos kepiniai.
Aukso vertas apsaugos ir efektyvumo standartas – net ir didelėms vandens sąnaudoms
Naujausiuose filtruose naudojame atvirkštinio osmoso technologiją, įveikiančią sudėtingiausius iššūkius. Ji apsaugo garus naudojančias orkaites nuo kalkių, gipso ir kitų dalelių nuosėdų bei korozijos. Naši „viskas viename“ filtrų sistema, pritaikyta ir dideliems srautams, atitiks kintančius restoranų, kepyklų ir virtuvių reikalavimus.
Svarbiausi aspektai: